ΤΕΕ – ΕΜΔΥΔΑΣ: Συμμετοχή στο συλλαλητήριο σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου

ΤΕΕ: Όλοι στο συλλαλητήριο σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου

Πέρα από τις επαφές σε θεσμικό επίπεδο, μπροστά στην πρόθεση της Κυβέρνησης να προχωρήσει με το σχέδιο του Ασφαλιστικού που έχει καταθέσει, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, ο τεχνικός κόσμος της χώρας, οι επιστημονικοί φορείς αλλά και το σύνολο σχεδόν των συνδικαλιστικών φορέων της χώρας κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους αυτήν την εβδομάδα. Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου οι επιστημονικοί και συνδικαλιστικοί φορείς σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ διοργανώνουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας με αίτημα την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Το συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, ανοίγει νέο κύκλο κινητοποιήσεων του συνόλου του κόσμου της εργασίας και της παραγωγής. Ο τεχνικός κόσμος της χώρας την Τετάρτη κάνει προσυγκέντρωση στις 14:30 έξω από το νέο κτίριο του ΤΣΜΕΔΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Αναδημοσίευση από το newsletter του ΤΕΕ

ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής: Ανακοίνωση

Η ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής στα πλαίσια των κινητοποιήσεων του κλάδου ενάντια στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, προκηρύσσει στάση εργασίας την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 από 14:00μμ έως τη λήξη του ωραρίου, ώστε τα μέλη της να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας εργατικών και επιστημονικών φορέων με αίτημα την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στην πλ. Συντάγματος στις 15:00μμ.

Καλούμε τους συναδέλφους στην προσυγκέντρωση μηχανικών στο νέο κτίριο του ΤΣΜΕΔΕ (οδός Π.Π.Γερμανού 3-5, πλατεία Κλαυθμώνος) στις 14:30μμ.

Αναδημοσίευση από ΕΜΔΥΔΑΣ

Advertisements
This entry was posted in Ασφαλιστικό, Ενημέρωση and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s