Νέα κυβερνητική πρόκληση – Διόρισαν τους εκλεκτούς τους στη διοίκηση ΕΤΑΑ και ΤΣΜΕΔΕ!

Στις 30/12/2014 και ενώ η κυβέρνηση είχε ήδη καταρρεύσει και οδεύαμε προς εκλογές, με μία πρωτοφανή του απόφαση, ο αρμόδιος υπουργός κ. Βρούτσης διορίζει τους εκλεκτούς του στη διοίκηση ΕΤΑΑ και ΤΣΜΕΔΕ! Παρακάμπτοντας για δεύτερη φορά τις αποφάσεις του ΤΕΕ για τις εκπροσωπήσεις σε ΕΤΑΑ και ΤΣΜΕΔΕ και “πετώντας” εκτός διοίκησης τους μη αρεστούς σε αυτόν εκπροσώπους της ΕΜΔΥΔΑΣ και των εργοληπτικών ενώσεων που βοήθησαν με τις αποφάσεις τους στον αγώνα για τη μη αύξηση των εισφορών των μηχανικών, διορίζει με κομματικά κριτήρια νέα διοίκηση στο ταμείο (εκτός λίγων εξαιρέσεων που επιβεβαιώνουν τον κανόνα), για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες!

Επιπλέον, παρά τη σαφή διατύπωση του ν.3655/2008, παρανόμως δε συμπεριλαμβάνει συνταξιούχο στη ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ, την οποία επίσης παρανόμως μετατρέπει από 7μελή σε 6μελή!!!

Η όλη υπόθεση έγινε εν κρυπτώ, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, και χωρίς ακόμα να έχει εκδοθεί ΦΕΚ – προφανώς προκειμένου αυτό να γίνει μετά τις εκλογές. Νομίζουν ορισμένοι ότι με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσουν το πολιτικό κόστος…

Δε θα τους κάνουμε τη χάρη. Βρήκαμε ένα fax της Υπουργικής Απόφασης και το δημοσιεύουμε (σβήσαμε τους αρ. ταυτότητας, παρότι ήταν δυσανάγνωστοι και παρότι θα υπάρχουν και στο ΦΕΚ, για να μη μπορούν ορισμένοι να ¨παρεξηγηθούν”).

Εδώ και η σχετική ανακοίνωση της ΕΜΔΥΔΑΣ:

http://www.emdydas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1563:2015-01-15-09-57-15&catid=1:news-po-emdydas&Itemid=23

YA TSMEDE 1  YA TSMEDE 2YA TSMEDE 3 YA TSMEDE 4

Advertisements
This entry was posted in Ασφαλιστικό, Ενημέρωση and tagged , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s