ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/09/2014: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΤΕΕ

Την Παρασκευή 19/09/2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας Μηχανικών με το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων του ΤΕΕ στα γραφεία του Συλλόγου στο κτίριο του Κεντρικού ΤΕΕ στο Σύνταγμα.
Συζητήθηκαν τα προβλήματα των εργαζομένων του ΤΕΕ, η αναγκαιότητα επιβίωσης του ΤΕΕ ως αυτόνομου δημόσιου φορέα στην υπηρεσία των μηχανικών και της κοινωνίας και προτάχθηκαν οι απαιτούμενες κινήσεις για την αναδιάταξη του ΤΕΕ σε δημοκρατική κατεύθυνση. Τονίστηκε η ανάγκη το ΤΕΕ να υπερασπίζεται τις σταθερές σχέσεις εργασίας απέναντι στην ελαστική και κακοπληρωμένη απασχόληση.
Στη συνάντηση διαπιστώθηκε η διάθεση να υπάρχει τακτική επικοινωνία με τους εργαζόμενους και το σωματείο και να αναληφθούν από κοινού πρωτοβουλίες τόσο για τα προβλήματα των εργαζομένων όσο και για την καθημερινή λειτουργία του ΤΕΕ με διαφύλαξη της διακριτότητας των ρόλων του Συλλόγου ως φορέα εκπροσώπησης των υπαλλήλων και της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας Μηχανικών ως πολιτικοσυνδικαλιστικής παράταξης των μηχανικών.

This entry was posted in Αταξινόμητα. Bookmark the permalink.

1 Responses to ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/09/2014: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΤΕΕ

  1. Ο/Η maria λέει:

    συναδελφε, συγνωμη κιολας αλλά ο ελευθερος επαγγελματίας στενάζει με τη φορολογια (στα αντικειμενικα πλεον κριτηρια αμάξι, σπίτι, παιδιά κτλ) και με τις (ολοενα) αυξανομενες υποχρεωτικες εισφορες στο τσμεδε σε εγκληματικό συνδυασμό με την ανεργία δηλ την έλλειψη έργων και εχετε την πολυτέλεια να ασχολείστε με τους εργαζόμενους (με όποια σχεση και μορφη εργασίας) στο ΤΕΕ? που ειναι γνωστο αραλίκι? μηπως να βλεπατε τα πράγματα στη σωστή τους διασταση, έτσι για να προσελκύσετε και τον απελπισμένο πλέον μηχανικο????

Σχολιάστε